woensdag 4 oktober 2017

De kussens van de palletbank bij Aloha BeachBar in Vrouwenpolder

Afgelopen zaterdag mochten we een dagje naar zee om een bijzondere vracht af te leveren.  De outdoorkussens waar ik onlangs aan werkte, waren klaar. Klaar om de prachtige palletbank bij Aloha Beach Bar in Vrouwenpolder, van wat luxe te voorzien en om het terras wat meer body te geven. 

Aloha beach bar ligt net achter het duin bij Breezand in Vrouwenpolder. Wanneer je bij camping De Zandput de strandopgang neemt, loop je er zo op af. 

Aloha Beach Bar, strand Breezand, Vrouwenpolder

Dit voorjaar is de beachbar van uitbater gewisseld.  Marco (eigenaar van het succesvolle Aloha Beach bij strandopgang Oranjezon) nam de strandbar over en sindsdien is er heel hard gewerkt om de basis van deze uitspanning weer van deze tijd te krijgen. Jesse en Laura runnen de zaak en met het warme enthousiasme is Aloha Beach Bar (voorheen De Zandput) hard op weg om weer een hele fijne, gezellige plek te worden op dit prachtig stukje Zeeland.  

Er is heel wat gepoetst, geschilderd en getimmerd daar aan het strand. Binnen is er een gezellige steigerhouten bar gekomen, een relaxte chillhoek met loungebank en haardvuur.

De nieuwe bar van steigerhout

Buiten heeft het terras meer eenheid gekregen door het gebruik van drie basiskleuren te weten wit, grijs en zwart.

Het terras in grijs, zwart, wit en verweerd hout

 En is er een gezellige strandsfeer ontstaan door accessoires in Alohastijl: wegwijzers van drijfhout, oude surfplanken, verweerd touw, aangespoelde boeien en het kleine winkeltje met emmers, schepjes, bohemian windgongen en dromenvangers.

Een oude surfplank als welkomstbord

wegwijzers van drijfhout

Het kleine winkeltje

Trots ben ik dan zeker, dat ik, met mijn bedrijf Isa en Bila ook een bijdrage mocht leveren. Op het terras stond namelijk een prachtige hoekbank gemaakt van oude pallets. Super knap zaag- en timmerwerk. Maar nog geen lekkere kussens erop. Geen één kussen uit de winkel paste er in, of zat lekker. Dat is nu opgelost met de kussens die ik op maat mocht maken. 

De palletbank zoals hij was

Kussens als deze hebben het altijd zwaar te verduren. Het UV van de zon, zand van het strand, vocht van zee en regen, langdurige belasting van badgasten maken dat zitkussens vervormen, 
snel lelijk worden en dun. Om dit te voorkomen heb ik een steviger type schuimrubber uitgezocht wat tevens is behandeld tegen schimmel en verwering. De kussens bekleedde ik met een stevige outdoorstof die bestand is tegen zon, zee en zand. Om de eenheid te bewaren nam ik de kleur olifantgrijs.  Met losse kussentjes kunnen er eventueel nog wat kleuraccenten gelegd worden.

Werk in uitvoering

En zaterdag lagen ze daar ineens. Pardoes werd de houten palletbank een comfortabele chillplek in de zon, uit de wind die meteen in gebruik werd genomen. Superleuk!

De palletbank met zijn nieuwe kussens

Close up..

De palletbank bij Aloha Beach Bar met kussens van Isa en Bila


Heeft u ook een bank met kussens die wel aan vervanging toe zijn of een bank die wel een kussentje kan gebruiken? Stuur me een mailtje (isaenbila@gmail.com), dan kijken we samen of we tot een oplossing kunnen komen.

Groetjessss,
Angelique Versteeg
Isa en Bila
Home & styling

www.isaenbila.nl
06-47 45 02 49

Geen opmerkingen:

Een reactie posten